Close sidebar
Close sidebar

Pericol major pe DN 1A. Accident cu un TIR care transporta 6 tone de substanţe periculoase

Un TIR care transporta substanţe periculoase a fost implicat, marţi, într-un accident pe DN 1A, în localitatea dâmboviţeană Cojasca, în coliziune fiind angrenate un alt TIR şi un autoturism, informează ISU Dâmboviţa.

Sorin Negru,

ISU Dâmboviţa anunţă că au fost suplimentate forţele de intervenţie, că s-au luat măsuri de evacuare a persoanelor din zona accidentului în care a fost implicat un TIR ce transporta substanţe periculoase.

[Sursa foto: infotraficromania.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un accident deosebit de grav a avut loc marți pe DN1A, în județul Dâmbovița, între două TIR-uri, dintre care unul încărcat cu substanţe periculoase, şi un autoturism.

Citeste si: De ce și-a legat un șofer din România mașina cu lanțuri și i-a pus lacăt

Traficul a fost oprit pe DN 1A Buftea – Ploiești, în zona localității Cojasca, după ce a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autotren, un autoturism și o autocisternă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Potrivit ISU Dâmbovița, unul dintre TIR-uri transporta cca. 6 tone de substanțe periculoase.

Evacuare de urgență în perimetrul accidentului

ISU Dâmboviţa anunţă că au fost suplimentate forţele de intervenţie, că s-au luat măsuri de asigurare a zonei şi de evacuare a persoanelor din zona accidentului în care a fost implicat un TIR ce transporta substanţe periculoase.

Citeste si: Familie distrusă după un accident teribil

"Au fost luate măsuri pentru asigurarea zonei si evacuarea persoanelor din zona accidentului. Circulaţia este blocată pe ambele sensuri de circulaţie", mai anunţă ISU Dâmboviţa.

Şase persoane au fost implicate în accidentul de pe DN 1A, de la Cojasca, unde s-a produs o coliziune între două TIR-uri şi un automobil. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri la locul accidentului, iar un bărbat de 62 de ani a fost preluat de un echipaj de la ambulanţă şi este transportat la spital.

Există scurgeri de substanțe periculoase

"Forţele de intervenţie au fost suplimentate cu o autospecială si containerul multirisc de la Detaşamentul Târgovişte şi un echipaj CBRN (riscuri chimice, biologice, radiologice şi nucleare, n.r.) de la Unitatea Specială de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă Ciolpani. Sunt înregistrate scurgeri de substanţe periculoase din recipientele transportate de unul dintre autotrenuri", precizează ISU Dâmboviţa.

Conform sursei citate, se deplasează la locul accidentului şi comisari ai Gărzii de Mediu în vederea dispunerii măsurilor din competenţă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI