Close sidebar
Close sidebar

Pericol pe Valea Oltului. Mai mulți copaci au fost smulși din rădăcini și au căzut pe șosea

Blocaje în lanț pe Valea Oltului. Circulația a fost complet oprită , în zona localității Câineni, după ce mai mulți copaci s-au rupt și au căzut pe șosea.

Diana Puiu,

Pericol pe Valea Oltului. Mai mulți copaci au fost smulși din rădăcini și au căzut pe șosea

[Sursa foto: observatorph.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ploile abundente din ultima perioadă au dus la alunecări de teren. Între localitățile Lazaret și Boița traficul a fost restricționat pe o singură bandă de mers, după ce mai mulți copaci au căzut în stradă.

Citește și: Avertizare meteo: Cod galben de ploi, ninsori şi viscol în 12 judeţe

Mai multe județe s-au aflat sub Cod galben de ploi, ninsori și viscol

Avertizarea a intrat în vigoare ieri, începând cu ora 18.00, şi a fost valabilă până aseară, ora 20.00, mai multe zone fiind afectate, noaptea trecută, de aceste fenomene.

Citește și:  Temperaturile scad cu până la 13 grade

„  În intervalul menționat, în zona montană și submontană a Olteniei și Munteniei, se vor acumula cantități de precipitații în general de 25…40 l/mp.   Acestea vor fi sub formă de ploaie, iar la altitudini de peste 1500 m mixte.   La altitudini mai mari de 1700 m, în Carpații Meridionali va ninge, vor fi intervale în care va fi viscol (rafale de peste 80...90 km/h) și vizibilitate scăzută”,
se arată în  avertizarea meteo ANM.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și:  Ninsori în România. Ce transmit specialiștii

Ninsori în România. Ce transmit specialiștii

Meteorologii au anunțat când va fi prima ninsoare în România. Şefa meteorologilor a dat de veste când vine zăpada în toată țara.

Administrația Națională de Meteorologie  (ANM) a făcut anunțul mult așteptat. Elena Mateescu, șefa meteorologilor din România, a anunțat când va ninge în țara noastră, spunând că temperaturile se vor schimba radical.

Citește și: Vremea se înrăutățește: cod galben şi portocaliu de precipitaţii şi vânt puternic, până sâmbătă

În ultimele zile, românii au avut parte mai mult de vreme de primăvară, decât de iarnă. De aceea, zăpada a lipsit, iar ghioceii au înflorit. Suntem în mijlocul iernii, iar oamenii așteaptă nu nerăbdare să ningă. Elena Mateescu a venit cu un anunț care îi va bucura pe iubitorii de zăpadă.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI