Tăiat, mărunțit, gătit la aburi sau la cuptor, pe toate le poate face robotul Moley. Folosește una dintre cele mai avansate tehnologi i pentru a ajuta în bucătărie și le-ar putea lua locul în curând chefilor din multe restaurante.

Citește și: VIDEO- Românii care își cumpără o mașină second hand pot verifica autoturismul la RAR. Cât costă o analiză amănunțită

Pastele sau friptura, de pildă, îi ies perfect în mai puțin de 30 de minute. Principalul avantaj? Nu face mizerie, iar mâncarea are de fiecare dată același gust. Și prețul e pe măsură: 335.000 de dolari.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

„Salut, chef! Să facem o salată. Sigur, ce salată să fie? O salată cu susan și tofu. Ok.”

Compania Samsung a dezvoltat un robot bucătar

Și compania Samsung a dezvoltat un model asemănător, care poate fi folosit atât în bucătăriile restaurantelor, ca ajutor, cât și acasă.

„Dar chiar pare să funcționeze...mai mult sau mai puțin. Iar salata pe care a făcut-o a fost chiar bună, sosul vinaigrette putea fi mai bun, și n-ar fi stricat puțin mai multe texturi în salată, dar una peste alta a fost bună.”

Dincolo de roboții gândiți să gătească ei înșiși, mai sunt multe modele care își propun să ajute bucătarii. Ca de pildă Flippy, robotul care întoarce burgerii pe plită. Flippy e deja disponibil pentru a fi cumpărat și costă 30.000 de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si