Un bărbat din Mehedinți a arătat cum șina de cale ferată poate fi desfăcută foarte ușor, asta pentru că șuruburile abia se țin.
Imaginile au stârnit revolta oamenilor. Acestea au fost surprinse în zona tunelului Bahna.

Citește și: Un adolescent român este cercetat de autoritățile germane sub acuzația de 'perturbarea traficului feroviar', după ce prietenul lui a fost călcat de tren

Bărbatul a vrut să vadă cât de sigură este infrastructura și a descoperit că șuruburile pot fi desfăcute foarte ușor cu mâna.
Călătorii sun expuși astfel pericolelor în fiecare zi, mai ales că punctul de trecere se află deasupra Dunării.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Conform specialiștilor de la Clubul Feroviar Român, aceasta este una dintre cele mai periculoase zone, iar aici există și restricții de circulație.

Citește și: Cum s-a petrecut catastrofa feroviară de la Ciurea. În teribilul accident din 13 ianuarie 1917, au pierit peste 1000 oameni

Cum s-a petrecut catastrofa feroviară de la Ciurea. În teribilul accident din 13 ianuarie 1917, au pierit peste 1000 oameni

Catastrofa feroviară de la Ciurea. Cea mai mare tragedie feroviară care a avut loc în România și a treia la nivel mondial s-a petrecut la Ciurea în județul Iași. Peste 1000 de oameni au murit în 1917 la Ciurea.

Citește și: Sfârșit tragic pentru două persoane care și-au pierdut viața într-un accident rutier

Catastrofa feroviară de la Ciurea.  „Catastrofa de la Ciurea”,  pentru că așa i-a rămas numele în istorie nu a fost elucidată nici în anul 2023, când se împlinesc 106 ani de la tragicul eveniment.

În acea vreme, autoritățile au luat decizia de a nu spune despre accident pentru a nu demoraliza si mai mult populația, care se retrăgea din calea ocupației germane din sudul țării.  

Citește și: Un bărbat a decedat după ce a fost lovit de tren la Timișoara


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si