Pericolul din banalul ceai de tei. Cand devine toxic leacul natural pentru raceala, cum prepari corect bautura
Ceaiul de tei, un excelent medicament, care face minuni atunci cand suferim de dureri de cap, oboseala, raceala si gripa ori anxietate, poate deveni pe loc toxic. Medicii excplica de ce este interzis bebelusilor, gravidelor si soferilor si cum se prepara corect. Ceaiul de tei, un excelent medicament, poate deveni toxic.
De ce este interzis bebelusilor, gravidelor si soferilor si cum se prepara corect- explicatiile medicilor Deci face minuni atunci cand suferim de dureri de cap, oboseala, raceala si gripa ori anxietate, ceaiul de tei poate deveni pe loc toxic.Important este sa fie preparat corect pentru a beneficia de toate proprietatile sale. Floarea de tei, maruntita bine, se infuzeaza, nu se fierbe, pentru nu mai mult de 4 minute. Cand apa prinde o culoare rosie-maronie intensa, nu se mai bea, pentru ca ceaiul este toxic. Regleaza temperatura organismului Baut caldut, ceaiul de tei este de mare ajutor in caz de raceala si gripa, regleaza temperatura organismului si decongestioneaza caile nazale. El stimuleaza transpiratia si scade febra, reduce inflamatiile si amelioreaza durerile de cap. Sub forma de gargara sau inhalatii, se utilizeaza cu succes pentru combaterea stomatitei, amigdalitei, faringitei si laringitei. Mai poate fi folosit sub forma de comprese pentru combaterea infectiilor oculare. Reduce inflamatiile si este un remediu excelent pentru ochii umflati, pentru combaterea ridurilor si a cearcanelor.
Florile de tei pot ajuta la prevenirea problemelor stomacale (diareea si indigestia, dar si varsaturile). Ceaiul de tei este si un aliat de incredere al pielii. Datorita continutului ridicat de antioxidanti, combate actiunea radicalilor liberi si astfel previne imbatranirea pielii.

Ceaiul de tei, un excelent medicament, poate deveni toxic. De ce este interzis bebelusilor, gravidelor si soferilor si cum se prepara corect- explicatiile medicilor.

Desi face minuni atunci cand suferim de dureri de cap, oboseala, raceala si gripa ori anxietate, ceaiul de tei poate deveni pe loc toxic.Important este sa fie preparat corect pentru a beneficia de toate proprietatile sale.

Floarea de tei, maruntita bine, se infuzeaza, nu se fierbe, pentru nu mai mult de 4 minute. Cand apa prinde o culoare rosie-maronie intensa, nu se mai bea, pentru ca ceaiul este toxic. Regleaza temperatura organismului

Baut caldut, ceaiul de tei este de mare ajutor in caz de raceala si gripa, regleaza temperatura organismului si decongestioneaza caile nazale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

El stimuleaza transpiratia si scade febra, reduce inflamatiile si amelioreaza durerile de cap. Sub forma de gargara sau inhalatii, se utilizeaza cu succes pentru combaterea stomatitei, amigdalitei, faringitei si laringitei.

Mai poate fi folosit sub forma de comprese pentru combaterea infectiilor oculare. Reduce inflamatiile si este un remediu excelent pentru ochii umflati, pentru combaterea ridurilor si a cearcanelor. Florile de tei pot ajuta la prevenirea problemelor stomacale (diareea si indigestia, dar si varsaturile).

Ceaiul de tei este si un aliat de incredere al pielii. Datorita continutului ridicat de antioxidanti, combate actiunea radicalilor liberi si astfel previne imbatranirea pielii.

Citeste continuarea pe adevarul.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si