Pericolul din banalul ceai de tei. Cand devine toxic leacul natural pentru raceala, cum prepari corect bautura
Ceaiul de tei, un excelent medicament, care face minuni atunci cand suferim de dureri de cap, oboseala, raceala si gripa ori anxietate, poate deveni pe loc toxic. Medicii excplica de ce este interzis bebelusilor, gravidelor si soferilor si cum se prepara corect. Ceaiul de tei, un excelent medicament, poate deveni toxic.
De ce este interzis bebelusilor, gravidelor si soferilor si cum se prepara corect- explicatiile medicilor Deci face minuni atunci cand suferim de dureri de cap, oboseala, raceala si gripa ori anxietate, ceaiul de tei poate deveni pe loc toxic.Important este sa fie preparat corect pentru a beneficia de toate proprietatile sale. Floarea de tei, maruntita bine, se infuzeaza, nu se fierbe, pentru nu mai mult de 4 minute. Cand apa prinde o culoare rosie-maronie intensa, nu se mai bea, pentru ca ceaiul este toxic.
Regleaza temperatura organismului Baut caldut, ceaiul de tei este de mare ajutor in caz de raceala si gripa, regleaza temperatura organismului si decongestioneaza caile nazale. El stimuleaza transpiratia si scade febra, reduce inflamatiile si amelioreaza durerile de cap. Sub forma de gargara sau inhalatii, se utilizeaza cu succes pentru combaterea stomatitei, amigdalitei, faringitei si laringitei. Mai poate fi folosit sub forma de comprese pentru combaterea infectiilor oculare. Reduce inflamatiile si este un remediu excelent pentru ochii umflati, pentru combaterea ridurilor si a cearcanelor.
Florile de tei pot ajuta la prevenirea problemelor stomacale (diareea si indigestia, dar si varsaturile). Ceaiul de tei este si un aliat de incredere al pielii. Datorita continutului ridicat de antioxidanti, combate actiunea radicalilor liberi si astfel previne imbatranirea pielii.
Ceaiul de tei, un excelent medicament, poate deveni toxic. De ce este interzis bebelusilor, gravidelor si soferilor si cum se prepara corect- explicatiile medicilor.
Desi face minuni atunci cand suferim de dureri de cap, oboseala, raceala si gripa ori anxietate, ceaiul de tei poate deveni pe loc toxic.Important este sa fie preparat corect pentru a beneficia de toate proprietatile sale.
Floarea de tei, maruntita bine, se infuzeaza, nu se fierbe, pentru nu mai mult de 4 minute. Cand apa prinde o culoare rosie-maronie intensa, nu se mai bea, pentru ca ceaiul este toxic.
Regleaza temperatura organismului
Baut caldut, ceaiul de tei este de mare ajutor in caz de raceala si gripa, regleaza temperatura organismului si decongestioneaza caile nazale.
Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Citeste si: O femeie care a cumpărat un dulap vechi de pe Facebook a rămas fără cuvinte când a văzut ce se afla în interiorul acestuia- antena3.ro
Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro
El stimuleaza transpiratia si scade febra, reduce inflamatiile si amelioreaza durerile de cap. Sub forma de gargara sau inhalatii, se utilizeaza cu succes pentru combaterea stomatitei, amigdalitei, faringitei si laringitei.
Mai poate fi folosit sub forma de comprese pentru combaterea infectiilor oculare. Reduce inflamatiile si este un remediu excelent pentru ochii umflati, pentru combaterea ridurilor si a cearcanelor. Florile de tei pot ajuta la prevenirea problemelor stomacale (diareea si indigestia, dar si varsaturile).
Ceaiul de tei este si un aliat de incredere al pielii. Datorita continutului ridicat de antioxidanti, combate actiunea radicalilor liberi si astfel previne imbatranirea pielii.
Citeste continuarea pe adevarul.