Close sidebar
Close sidebar

Pericolul din paine! Multi romani au astfel de probleme fara sa stie! Urmarile pot fi grave!

Painea poate fi cauza unei suferinte ascunse! Intoleranta la gluten poate fi extrem de periculoasa. Cumplit este ca multi nici nu-si dau seama ca sufera de aceasta maladie.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Este momentul in care organismul dumneavoastra va da semne clare ca glutenul din painea cea de toate zilele va afecteaza. Simptomele precum durerile abdominale, de cap, balonarea, agitatia si oboseala pot fi cauza unei alimentatii gresite.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Baietelui Petronelei are intoleranta la gluten, asa ca dieta trebuie sa fie stricta. Din fericire, industria alimentara incepe sa tina pasul cu numarul in crestere al celor care sufera de pe urma proteinei gasite in aproape toate cerealele.

Din pacate, in ultima vreme a aparut o noua moda: cea a produselor fara gluten promovate de multi ca aliat in diete. Specialistii atrag atentia si spun ca daca restrictia nu e pur medicala, atunci nu faceti decat sa va subtiati portofelul, nu si talia.

La persoanele care sufera de boala celiaca glutenul declanseaza un raspuns imun care distruge mucoasa intestinului subtire. Pentru ca dererminarea afectiunii e destul de dificila, un test simplu ar fi sa eliminati cu totul glutenul, timp de o luna, si sa urmariti daca starea dumneavoastra se imbunatateste.

Daca nu tolerati proteina din grau, orz si secara avem vesti bune! Puteti gati inclusiv deserturi sanatoase fara sa va puneti in pericol sanatatea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI