Medicii chirurgi au rămaș șocați de „bravura” unui bărbat. Ei au descoperit o periuță de dinți în corpul unui pacient. Obiectul nu a fost descoperit la nicio radiografie.

Un indian și-a înghițit periuța de dinți în timp ce se spăla. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a mers de urgență la spital. El era la un pas de a-și pierde viața.

Se pare că periuța i-a alunecat pe gât, în timp ce se spăla pe dinți, conform Metro.

Obiectul incomod avea 19 cm, iar bărbatul s-a panicat și a mers imediat la o clinică privată. Medicii de acolo l-au trimis rapid la un spital, aflat la mai bine de 100 km distanță.

Bărbatul a ajuns pe masa de operație

Medicii i-au făcut o radiografie pentru a detecta obiectul, însă fără rezultat. Atunci, cadrele medicale au ajuns la concluzia că periuța este în stomac. Indianul a ajuns imediat pe masa de operație.

Operația a fost una minoră, iar periuța aflată în stomac a fost scoasă imediat la suprafață. Bărbatul a rămas internat în spital, însă a fost externat, cu bine, câteva zile mai târziu.

periuță de dinți înghițită
Un indian și-a înghițit periuța de dinți.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

„Pacientul a fost dus la un spital privat din Pasighat- de acolo a fost direcționat la spitalul nostru. Chirurgul ORL al spitalului nostru a investigat pacientul și a planificat să efectueze o esofagoscopie. Periuța de dinți nu a putut fi găsită în esofag- tubul muscular care leagă faringele (gâtul) de stomac. Aceasta însemna că periuța de dinți intrase în stomac.”, a declarat Dr.

Bomni Tayeng, chirurg principal la Spitalul General Bakin Pertin, Pradesh, India.

Citeste si: Testul prin gargară. Cum afli rapid dacă are coronavirus copilul tău

Citeste si: Un angajat al Casei Albe, testat pozitiv cu covid-19, anunţă Trump

Citeste si: Prima imagine cu Navalnîi după iesirea din coma

Doctorul a transmis că pacientul său nu a simțit nicio durere după ce a înghițit obiectul, de aproximativ 19 cm, ci doar avea un disconfort minor la nivelul abdomenului superior.

Citeste si: Cum să-ți îngrijești tenul când faci sport afară

„Peria putea fi simțită cu ușurință în stomac și a fost îndepărtată printr-o mică incizie în stomac. Această procedură a durat doar aproximativ 30 de minute.”, a mai adăugat medicul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si