Omul a găsit perla într-o porție de scoici, pentru care a plătit aproximativ 14 dolari, adică aproape 70 de lei. Norocul este unul uriaș, deoarece bijuteria pe care a găsit-o în mâncarea care i-a fost servită, ar putea valora mii de dolari.

Citește si: Scene incredibile pe o plajă din Thassos: un bucureștean a povestit tot

Întâmplarea a avut loc în Pennsylvania, acolo unde bărbatul s-a ales cu o perlă rară, care ar putea valora mii de dolari, după ce și-a comandat o porție de scoici la un restaurant cu specific

pescăresc.

Perla rară valorează mii de dolari

Bărbatul a ieșit să ia masa cu familia în oraș, la un restaurant pescăresc. Scott Overland, căci așa se numește norocosul, a ieșit să ia masa în oraș, alături de soție şi de cei doi copii.

Citește si: Nu o să-ți vină să crezi unde își petrece vacanța Câner Cindoruk, Volkan din serialul "Infidelul"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Omul și-a comandat imediat o porție de scoici, apoi a rămas uimit de ce a găsit în farfurie. Prima dată s-a gândit că este vorba despre o mărgea sau o bomboană scăpată, din greșeală, în mâncare, de unul dintre bucătari.

Apoi şi-a dat seama că este vorba de o perlă şi încă una rară- de culoare mov.

Până să realizeze cu exactitate ce are în farfurie, omul a vrut să refuze porția de mâncare din cauză că scoicile erau cu ardei iuţi, iar soția sa nu dorea un asemenea preparat. Din fericire, aceasta a observat perla, și a păstrat porția de mâncare. Așadar, bărbatul a rămas acum cu perla şi intenționează să o ducă la un evaluator pentru a-i stabili valoarea.

Citește si: VIDEO| Un nou incendiu pe insula Thassos

În funcție de culoarea, dimensiunea și locul în care s-a format perla- în mod natural, în sălbăticie sau cultivată la o fermă- aceasta poate valora mii de dolari, arată digi24.ro.

Citește si: Reacția incredibilă a unui copil de 9 ani, care a văzut pentru prima oară marea! Alin provine dintr-o familie modestă: "Este obișnuit să măture curtea, să dea mâncare la animale"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si