Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a găsit o perlă rară într-o porție de scoici. O astfel de bijuterie valorează mii de dolari

Un bărbat a făcut o descoperire uimitoare. El a găsit o perlă rară în timp ce mânca o porție de scoici. Acest tip de bijuterie poate valora mii de dolari.

Georgiana Balaban,

Perla rară urmează să fie evaluată pentru a i se stabili valoarea.

[Sursa foto: Presa străină]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Omul a găsit perla într-o porție de scoici, pentru care a plătit aproximativ 14 dolari, adică aproape 70 de lei. Norocul este unul uriaș, deoarece bijuteria pe care a găsit-o în mâncarea care i-a fost servită, ar putea valora mii de dolari.

Citește si: Scene incredibile pe o plajă din Thassos: un bucureștean a povestit tot

Întâmplarea a avut loc în Pennsylvania, acolo unde bărbatul s-a ales cu o perlă rară, care ar putea valora mii de dolari, după ce și-a comandat o porție de scoici la un restaurant cu specific pescăresc.

Perla rară valorează mii de dolari

Bărbatul a ieșit să ia masa cu familia în oraș, la un restaurant pescăresc. Scott Overland, căci așa se numește norocosul, a ieșit să ia masa în oraș, alături de soție şi de cei doi copii.

Citește si: Nu o să-ți vină să crezi unde își petrece vacanța Câner Cindoruk, Volkan din serialul "Infidelul"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Omul și-a comandat imediat o porție de scoici, apoi a rămas uimit de ce a găsit în farfurie. Prima dată s-a gândit că este vorba despre o mărgea sau o bomboană scăpată, din greșeală, în mâncare, de unul dintre bucătari. Apoi şi-a dat seama că este vorba de o perlă şi încă una rară- de culoare mov.

Până să realizeze cu exactitate ce are în farfurie, omul a vrut să refuze porția de mâncare din cauză că scoicile erau cu ardei iuţi, iar soția sa nu dorea un asemenea preparat.

Din fericire, aceasta a observat perla, și a păstrat porția de mâncare. Așadar, bărbatul a rămas acum cu perla şi intenționează să o ducă la un evaluator pentru a-i stabili valoarea.

Citește si: VIDEO| Un nou incendiu pe insula Thassos

În funcție de culoarea, dimensiunea și locul în care s-a format perla- în mod natural, în sălbăticie sau cultivată la o fermă- aceasta poate valora mii de dolari, arată digi24.ro.

Citește si: Reacția incredibilă a unui copil de 9 ani, care a văzut pentru prima oară marea! Alin provine dintr-o familie modestă: "Este obișnuit să măture curtea, să dea mâncare la animale"

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI