„La data de 16 februarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 13 au reținut două persoane, o femeie de 27 de ani şi un bărbat de 36 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic”, a transmis, vineri, Poliția Capitalei.

Citește și: VIDEO- Scumpirile le dau bătăi de cap românilor. Un salam din supermarket depășește prețul de 70 de lei: „Ce-are ăsta în el? Aur?”

Sursa citată a precizat că, în 8 februarie, Secția 13 Poliție a fost sesizată de către o femeie, cu privire la faptul că, la data de 4 februarie 2023, în jurul orei 19.00, două persoane necunoscute, care şi-ar fi atribuit calități oficiale de reprezentanți ai unei instituții publice, ar fi contactat-o prin intermediul unei rețele de socializare.

Ce au anunțat autoritățile

„Apoi, sub pretextul că va fi angajată în cadrul instituției din care acestea fac parte, ar fi indus-o în eroare, determinând-o să le remită 11.500 de lei şi 2000 de euro, precum şi telefonul mobil. Ulterior, la data de 6 februarie 2023, în timp ce persoanele se aflau în locuința femeii, profitând de neatenția ei, i-ar fi sustras din portofel un card bancar, pe care l-ar fi folosit, ulterior, la efectuarea mai multor cumpărături în diverse centre comerciale”, au

precizat polițiștii.

Aceștia au explicat că, în urma anchetei, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârșită de o femeie, în vârstă de 27 de ani şi un bărbat, în vârstă de 36 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracțională.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un tânăr a fost răpit și jefuit după ce a refuzat să-i dea bani unui individ aflat pe stradă

Totodată, din verificările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul este urmărit, pe numele acestuia fiind emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de către Judecătoria Alba Iulia, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere, fiind condamnat la 2 ani şi 6 luni închisoare. De asemenea, pe numele bărbatului mai era emis un mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Alba Iulia, într-un dosar de înșelăciune.

Citește și: Ucraineanul care și-ar fi ucis un coleg a fost arestat. Bărbatul a fost găsit în Iași

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cercetările sunt continuate de către Secția 13 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic.

Citește și: Patru brașoveni au fost arestați după ce au lovit un student pentru a îi fura portofelul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si