Close sidebar
Close sidebar

Persoane imunizate în ultimele 24 de ore. Anunțul autorităților

În ultimele 24 de ore au fost vaccinate împotriva COVID-19, în România, peste 84.000 de persoane, a transmis marți, Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Alina Raducu,

Persoane imunizate în ultimele 24 de ore. Anunțul autorităților [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Totodată, în același interval au fost raporate 136 de reacţii adverse, iar pentru alte 147 de reacții, medicii continuă să facă investigații.

Peste 84.000 de români s-au vaccinat împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore s-au vaccinat 84.647 de persoane, conform CNCAV. Cele mai multe persoane au fost vaccinate cu serul Pfizer, respectiv 65.008, în timp ce altor 9.616 de persoane le-a fost administrat vaccinul anti-COVID Moderna. Cu serul de la AstraZeneca au fost vaccinate un număr de 10.023 de persoane.

Citeste si: Când se va deschide centrul de vaccinare drive-through din Piața Constituției?

De la începutul campaniei de vaccinare și până în prezent s-au vaccinat 3.147.573, dintre care 2.434.180 au primit serul Pfizer, 291.941 pe cel de la Moderna, iar 421.452 s-au vaccinat cu serul AstraZeneca.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Persoane imunizate în ultimele 24 de ore. Anunțul autorităților [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Președintele Klaus Iohannis, conferință la Palatul Cotroceni. "Am depășit vârful acestui val epidemiologic" (LIVE VIDEO)

Câte reacții adverse au fost raportate în ultimele 24 de ore?

Autoritățile au anunțat că 136 de reacţii adverse au fost înregistrate în utimele 24 de ore, dintre care un număr de 75 de reacţii la serul Pfizer, la Moderna- 44, iar la serul de la AstraZeneca- 17.

"Menţionăm că 147 de reacţii adverse sunt în curs de investigare”, potrivit

CNCAV.

Citeste si: Lista farmaciilor deschise non-stop de Paște. Unde să mergi dacă ai nevoie de un medicament

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI