În ultimele 24 de ore au fost vaccinate 16.990 de persoane, 5.874 cu prima doză sau cu doza unică de la Johnson&Johnson.

Vaccinarea Sars-Cov-2

Un număr de 16.990 de persoane au fost vaccinate anti-COVID-19 în ultimele 24 de ore, 5.874 cu prima doză sau cu doza unică de la Johnson&Johnson, iar 11.116 cu doza de rapel. Numărul total al persoanelor vaccinate a ajuns la 4.697.372,

din care pentru 4.483.460 a fost administrată schema completă de vaccinare.

Citeste si: Bilanțul Sars-Cov-2 al zilei de 24 iunie. Câți români au decedat în ultimele ore

persoane vaccinate sars cov 2
Vaccinarea anti coronavirus.[Sursa foto: PixaBay]

128 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cel mai războinic protestatar anti-vaccin a fost găsit MORT. Cazul care a șocat o lume întreagă

Autoritățile au anunțat noul bilanț Sars-Cov2. S-au înregistrat alte cinci decese, iar 71 de morți sunt din perioada anterioară. Numărul pacienţilor de la ATI se menţine sub 100.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat duminică 46 de cazuri noi de COVID-19 şi 5 decese înregistrate în ultimele 24 de ore.

Alte 71 de decese din lunile anterioare au fost raportate. La ATI sunt 92 de pacienţi. În Bucureşti şi în 20 de judeţe nu este raportat niciun caz nou de COVID-19.

Citeste si: A fost depistată o nouă variantă de COVID-19 și mai contagioasă într-un oraș din Rusia

„Până astăzi, 27 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.080.630 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

1.045.351 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi. În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 46 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”, indica datele transmise duminică.

Citeste si: Google susține campania de vaccinare din România. Ce pot vedea astăzi cei care intră pe Google?

Citeste si: Pacienții infectați cu Covid-19 pot avea modificări ale substanței cenușii din creier. Care sunt efectele pe termen lung?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si