Close sidebar
Close sidebar

Câte persoane s-au vaccinat împotriva temutului virus?! Anunțul oficial

Lupta împotriva virusului Sars-Cov-2 nu se oprește aici. Peste 15.200 de persoane au fost vaccinate. Anunțul oficial al autorităților.

Georgiana Balaban,

Vaccinarea anti coronavirus. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Peste 15.200 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore, din care peste 9.900 cu prima doză.

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, vineri, că peste 15.200 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, din care peste 9.900 cu prima doză.

Citeste si: Vaccinarea împotriva Sars-Cov-2 continuă. Ce transmit autoritățile

Imunizarea împotriva COVID-19

Potrivit CNCAV, 15.201 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, iar 9.907 dintre acestea au primit prima doză.

În aceeaşi perioadă, au fost raportate 8 reacţii adverse: şase la vaccinul Pfizer şi două la cel de la Johnson & Johnson.

Alte 53 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Harta vaccinării anti-COVID. Top 10 localități din România cu cele mai multe persoane imunizate

Pandemia COVID-19 în România. [Sursa foto: PixaBay]

"Din cauza faptului că descărcarea datelor din platforma RENV pentru ultimele 24 ore, respectiv pentru întreaga perioadă a campaniei de vaccinare, nu se poate realiza simultan şi instantaneu, apar diferenţe privind numărul de doze administrate în ultimele 24h.

În intervalul de descărcare a datelor sunt înregistrate dozele administrate în această perioadă scurtă de timp", a precizat CNCAV.

Citeste si: VIDEO| Pfizer vrea autorizare pentru a treia doză de vaccin anti-Covid, având în vedere răspândirea variantei Delta

În total, până acum au fost vaccinate 4.865.795 de persoane, din care 4.705.750 cu schema completă.

Citeste si: Ungaria dă startul vaccinării anti-COVID cu a treia doză! Viktor Orban declară că toate cadrele medicale vor fi obligate să se vaccineze de la 1 August

Citeste si: Vaccinarea devine obligatorie și în România? Ce se întâmplă cu persoanele care refuză imunizarea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI