Close sidebar
Close sidebar

Vaccinarea Sars-Cov-2 în România. Câte persoane aleg să se imunizeze

Autoritățile au anunțat câte persoane s-au vaccinat în ultimele ore. Statisticile oficiale, chiar aici.

Georgiana Balaban,

Pandemia COVID-19 în România. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aproape 13.500 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore, din care peste 9.600 cu prima doză.

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, miercuri, că aproape 13.500 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, din care peste 9.600 cu prima doză.

Citeste si: Anunț de ultimă oră: OMS susține că doza trei de vaccin ar trebui amânată pentru că nu reprezintă o prioritate

Potrivit CNCAV, 13.489 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, iar dintre acestea 9.630 au primit prima doză de vaccin.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Câte persoane s-au vaccinat în ultima zi

Vaccinarea COVID-19, în România

În acelaşi interval, au fost raportate şapte reacţii adverse: patru la vaccinul Pfizer, două la cel produs de AstraZeneca şi una la cel de la Johnson & Johnson.

Alte 57 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Citeste si: Focar de coronavirus: 13 copii care au fost în luna august într-o tabără au fost infectați cu virusul

Vaccinarea anti coronavirus. [Sursa foto: PixaBay]

„Din cauza faptului că descărcarea datelor din platforma RENV pentru ultimele 24 ore, respectiv pentru întreaga perioadă a campaniei de vaccinare, nu se poate realiza simultan şi instantaneu, apar diferenţe privind numărul de doze administrate în ultimele 24h.

În intervalul de descărcare a datelor sunt înregistrate dozele administrate în această perioadă scurtă de timp", a arătat CNCAV.

Numărul total al persoanelor vaccinate a ajuns la 5.206.782, din care 5.085.729 cu schema completă.

Citeste si: Bilanț coronavirus, 25 august 2021! Câte cazuri au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

„Prin introducerea în RENV a dozelor efectuate în afara României pentru persoanele care au o doză administrată în România (conform OUG 68/2021), numărul total al beneficiarilor vaccinaţi cu prima doză suferă modificări (scăderi), deoarece aceştia devin persoane

vaccinate cu schema completă", a menţionat sursa citată.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI