Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, miercuri, că peste 60.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, din care peste 29.500 cu prima doză. Alte peste 25.000 de persoane s-au vaccinat cu doza a treia.

Citeste si: Rata de incidență în București a trecut de 15 la mie. Un sfert dintre școli au trecut în online

Vaccinarea împotriva COVID-19, în România

Potrivit CNCAV, 60.126 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 29.544 au primit prima doză sau doza unică de la Johnson & Johnson. Alte 25.333 de persoane au fost vaccinate cu doza a treia de ser.

Citeste si: Alexandru Rafila: Persoanele nevaccinate sunt predispuse la SARS-CoV-2 în perioada următoare

persoane vaccinate sars cov 2

Dozele de vaccin anti-COVID-19.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În acelaşi interval, au fost raportate 32 de reacţii advserse: 19 la vaccinul Pfizer, 4 la cel de la Moderna şi 9 la serul produs de Johnson & Johnson. Alte 109 reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Citeste si: Sorin Cîmpeanu: „Resping categoric acea fugă de răspundere din partea unor directori de şcoli care aşteaptă la nivel uniform o decizie centralizată...”

Numărul total al persoanelor vaccinate a ajuns la 5.852.729, din care 5.586.420 cu schema completă. În total, 437.884 de persoane s-au vaccinat cu doza a treia.

Citeste si: RECORD ABSOLUT Cele mai multe cazuri noi de Covid-19 în București, de la debutul pandemiei. Peste 3.000 în ultimele 24 de ore

Citeste si: Valeriu Gheorghiță, adevărul despre eșecul campaniei de vaccinare: „Nu s-au alocat bani”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si