Valeriu Gheorghiţă a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că va fi optimizat Registrul Naţional de Vaccinare

Ce a declarat Valeriu Gheorghiță cu privire la persoanele fără acte de identitate

“Un alt element important este legat de optimizarea Registrului Electronic Naţional de Vaccinare tocmai pentru a permite să înregistrăm persoanele fără acte de identitate pentru că aveam o problemă la persoanele fără adăpost, unde în mod obişnuit Direcţiile de Asistenţă Socială din cadrul primăriilor se ocupă de eliberarea şi de actele de identitate, de a sprijini aceste persoane pentru eliberarea

actelor de identitate însă mulţi dintre ei migrează dintr-o regiune în alta sau dintr-un judeţ în altul şi din acest punct de vedere era o problemă şi atunci pentru a facilita procesul de vaccinare, începând de luni, 14 februarie, s-a optimizat Registrul Electronic Naţional de Vaccinare şi pot să fie înregistrate şi aceste persoane tocmai pentru a exista o evidenţă clară a acestor persoane. Practic, se va selecta o categorie de persoane fără adăpost, fără documente de identitate şi vor fi introduse”, a precizat Valeriu Gheorghiţă.

Citeste si: Bilanț vaccinare COVID: Câte persoane s-au imunizat, de fapt, în ultimele 24 de ore

Zeci de mii de noi cazuri în ultimele 24 de ore

În total, până astăzi, 10 februarie, pe teritoriul României au fost înregistrate 2.508.860 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 82.550 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În intervalul 09.02.2022

(10:00) – 10.02.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 139 de decese (86 bărbați și 53 femei), dintre care unul anterior intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui și Municipiul București.

Citeste si: Johnson & Johnson opreşte temporar fabricarea vaccinului său împtoriva Covid


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si