Close sidebar
Close sidebar

Pesedista care a “vazut” Diavolul in Piata Victoriei, recompensata! Manuela Catrina a fost numita membru in Consiliul de Administratie al Postei Romane.

Maria-Manuela Catrina, secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI), a fos numita, vinerea trecuta, si membru in Consiliul de Administratie al Companiei Nationale „Posta Romana” .

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Maria-Manuela Catrina este presedinta Organizatiei de Femei din Bucuresti a PSD si a devenit cunoscuta dupa ce a distribuit pe pagina sa de socializare o imagine cu protestul din Piata Victoriei, in care doua bulevarde paralele apar luminate in rosu, iar pesedista a interpretat ca acolo ar fi imaginea diavolului

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

“O imagine infioratoare! Raul vine acolo unde gaseste loc. E vreme de smerenie si rugaciune. Sa nu lasam sa fie in van lectiile din zilele astea”, a scris pe facebook Maria-Manuela Catrina, alaturi imaginea de la protestele din Piata Victoriei, lasand sa se inteleaga ca vede coarnele diavolului in fotografia facuta multimii de protestatari.

Ulterior, Maria-Manuela Catrina a sters postarea de pe Facebook.

Manuela Catrina care este fiica fostului Inspector General al ISJ Sibiu, a candidat la alegerile parlamentare de anul trecut pe listele PSD Sibiu, insa nu a reusit sa obtina un mandat de deputat.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI