Cu ocazia Paștelui Ortodox, peste 300 de polițiști au fost prezenți zilnic, pe străzi, pentru a asigura ordinea și liniștea publică. 

Dispozitivele de ordine și siguranță publică au acționat mai ales în zona lăcașurilor de cult, dar și pe principalele artere rutiere, pentru a preveni orice fapte antisociale și a crește gradul de siguranță rutieră.

Citește și: Calendar ortodox mai 2023. Cele mai importante sărbători cu cruce roșie

Ce măsuri au fost luate de Paște

Paștele Ortodox a fost celebrat în țara noastră cu numeroase manifestări religioase la care au fost prezente multe persoane în zona lăcașurilor de cult. În acest sens, Inspectoratul de Poliţie Județean Constanţa a dispus măsuri suplimentare pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică. 

Citește și: Cadouri inedite pentru soldații ruși. Au primit icoane cu Vladimir Putin de Paște

Așadar, zilnic, peste 300 de polițiști din cadrul structurilor de Ordine Publică, Rutieră, Investigații Criminale, Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, dar și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, s-au folosit de aproximativ 90 de autospeciale și 17 aparate radar. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Măsurile au fost luate pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică și asigurarea desfășurării traficului rutier în condiții optime.

Citește și: Tragedie în ziua de Paște. Doi tineri români au murit, după ce mașina în care se aflau s-a rupt pe jumătate

Dispozitivele de ordine şi siguranţă publică au fost amplasate în localități, în proximitatea lăcaşurilor de cult, pentru a preveni comiterea oricăror fapte antisociale și mai ales a infracțiunilor comise cu violență, dar și pe tronsoanele intens circulate ale drumurilor naţionale şi judeţene, în scopul prevenirii accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, fluidizării

circulaţiei şi combaterii vitezei excesive.    

Citește și: VIDEO- Patru șoferi din Neamț au fost depistați în trafic sub influența substanțelor interzise. Ce au transmis autoritățile

Patru șoferi din Neamț au fost depistați în trafic sub influența substanțelor interzise

Patru șoferi din județul Neamț au fost depistați în trafic  sub influența substanțelor psihoactive. Razia a fost organizată în cursul zilei de marți în municipiul Neamț.

Substanțele interzise consumate sunt Canabis și Benzodiazepine.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Șoferii depistați s-au ales cu dosar penal, iar permisul de conducere le-a fost reținut.

Citește și:  Ce se întâmplă cu Ana Morodan după ce a fost prinsă la volan beată și drogată? Vedeta a postat un nou mesaj: „Până mă fac bine”

Oamenii legii au desfășurat razii în județul Neamț pentru a-i prinde în flagrant pe șoferii care aleg să se aventureze la drum sub influența substanțelor interzise.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si