Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă- wowbiz.ro

Doamnelor si domnilor, vara este pe terminate dar se incheie cu cea mai asteptata petrecere a sezonului. In Mamaia Nord are loc weekendul acesta cel mai mare spectacol de muzica electronica, la care vor mixa dj renumiti. Pregatiti-va asadar de 3 nopti albe la malul marii.

Clujenii care nu ajung la mare nu au motive de suparare. In inima orasului exista o plaja amenajata special pentru ei. In plus, aici au loc concerte si diverse activitati recreative.

Drumul lung spre Cimitirul Vesel duce in Satele Unite ale Maramuresului. Toate cele 63 de sate din Tara Maramuresului participa la festival, fiecare cu cate un microeveniment- fara microfon, fara statie de sonorizare- evenimente autentice, despre oameni, obiceiuri si viata satului.

ANCA GODJA- SEF CANCELARIE PREFECT MARAMURES: Sambata vor urca pe scena Grogore Lese si invitatii sai.
Scena neacoperita este amenajata in Brasana, iar concertele sunt reunite sub denumirea de Sus pe Bradova. O hora a gorelor la Sapanta va avea loc in jurul cimitirului vesel, iar Peter Hurley, cel care a fondat asociatia estimeaza ca vor participa circa 1.000 de aomeni acre vor inconjura acest cimitir.


"Se fac zgardane avem un cors la mesteri populari, la casa Mos Pupaza, la Valea Stejarului, acolo organizatorii au facut un curs pentru cei ce vor sa faca zgardane".


Cum  vi se pare sa petreceti o noapte la muzeu? Daca va surade ideea atunci puteti sa mergeti la Cluj. La lasarea serii se porneste intr-un tur unic al muzeului etnografic, se ia cina intr-un cadru special si se asculta povesti rare.

Cam multa adrenalina… poate in weekendul acesta preferati sa stati acasa cu persoana iubita. Si cum dragostea trece prin stomac noi avem avem solutia perfecta pentru dumneavoastra!

Acestea au fost.... aveti grija ce faceti in weekend


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si