Close sidebar
Close sidebar

Peste 10.000 de romani imbracati in costume populare au stabilit un nou record. Printre ei s-a aflat si Liviu Dragnea

Peste 10 mii de romani au stabilit astazi un nou record mondial. Oficial, autoritatile din Nasaud au organizat cea mai mare adunare de oameni imbracati in port popular. Printre cei prezenti la eveniment a fost si Liviu Dragnea, care a purtat un costum traditional din judetul Teleorman, care ar fi apartinut unui haiduc.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu itari, camasa traditionala, brau, cojoc si clopul pe cap Liviu Dragnea a trait astazi un sentiment aparte.

La fel ca el, foarte romani au fost si alti aproape 10 mii de oameni, veniti cu mic, cu mare sa bata recordul mondial. 

Insa romanii nu s-au dat batuti. Ca sa arate ca poporul nostru este primul la joc si voie buna au mai batut un record- cel pentru cel mai mare dans popular.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

CLOPUL SI ITARII, UNIFORMA LA PARLAMENT?

Impresionat de marea de oameni in port popular, presedintele PSD se gandeste sa impuna o noua moda in Parlament.

" Oricum e mult mai comod decat costumul. Costumul a devenit o uniforma. Ne imbracam toti in uniforma”, a declarat Liviu Dragnea.

E pentru a doua oara autoritatile din Nasaud incearca sa obtina recordul mondial la cei mai multi oameni imbracati in costum popular.

Nici nu-i de mirare, avand in vedere ca cei de la Guinness au fost cu ochii in patru chiar si la cel mai mic detaliu.

„E fantastic sa fiu aici, grozav! Sunt de la Guiness World Records si mi se pare senzational. Dar lucrez, momentan si trebuie sa ma asigur ca toata lumea e imbracata corespunzator”, au declarat reprezentantii Guiness World Record.

De la eveniment n-au lipsit nici incidentele.

Din multimea impresionanta de oameni, cateva persoane au fost scoase pe brate de catre medici, dupa ce si-au pierdut cunostinta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI