Sicriele cu trupurile neinsufletite ale jucatorilor, membrilor stafului tehnic si altor reprezentanti ai clubului Chapecoense- in total 51 de persoane- vor ajunge la Chapeco la bordul a trei avioane militare. De la aeroport, un cortegiu funerar va parcurge strazile din Chapeco pana la Arena Conda, unde sicriele vor fi depuse pe teren, scrie AFP, potrivit News.ro.

Presedintele brazilian Michel Temer va fi prezent la ceremonia de la aeroportul din Chapeco, iar printre personalitatile care le vor aduce un ultim omagiu la stadion celor decedati se numara si presedintele FIFA, Gianni Infantino.

La stadion se estimeaza ca vor fi prezente peste 100.000 de persoane pentru a omagia victimele accidentului din Columbia. Deoarece arena are o capacitate de doar 19.000 de locuri, in afara stadionului vor fi instalate doua ecrane uriase. Pe teren au fost instalate corturi pentru cei aproximativ 2.000 de membri ai familiilor celor decedati si prieteni.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Avionul RJ-85 cu care echipa de fotbal Chapecoense se deplasa in Columbia pentru finala Cupei Americii de Sud cu Atletico Nacional s-a prabusit, in noaptea de luni spre marti, in apropiere de Medellin, dupa ce pilotul a raportat o problema de natura electrica.

In accident au murit 71 de persoane. Sase persoane care se aflau in avion au supravietuit: trei fotbalisti, portarul Jackson Ragnar Follmann, fundasii Helio Hermito Zampier Neto si Alan Luciano Ruschel, jurnalistul Rafael Henzel, insotitoarea de bord Jimena Suarez si tehnicianul de zbor Erwin Tumiri.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si