Close sidebar
Close sidebar

Peste 100 copii romani dati disparuti au fost gasiti de catre politisti in ultima saptamana

Aproape 100 de copii dati disparuti au fost gasiti de politisti in ultima saptamana, acestia nefiind victime ale vreunei infractiuni, potrivit Politiei Romane.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politistii au gasit, in perioada 16-22 decembrie, 143 de persoane date disparute, dintre care 93 de copii, acestia fiind dusi inapoi in familii sau internati in centre pentru minori.

In cele sapte zile au fost prinse 78 de persoane care erau cautate, in baza unor mandate emise de instante, pentru a-si executa pedepsele cu inchisoarea sau a fi arestate.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Dintre cele 78 de persoane, 54 au fost duse in penitenciare pentru a executa pedeapsele cu inchisoarea primite, 21 au ajuns in centrele de arestare preventiva, noua dintre acestea avand mandate europene de arestare, iar alte trei au fost internare in unitati medicale de specialitate, in baza unor sentinte.

Sursa: News.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI