Close sidebar
Close sidebar

Peste 100 de copii din Ploiesti nu au mers la scoala pentru ca se simt foarte rau. Multi dintre ei au ajuns la spital

Peste 100 de elevi de la Scoala Grigore Moisil din Ploiesti lipsesc azi de la ore pentru ca se simt foarte rau, iar multi dintre copii au ajuns la spital cu varsaturi, dureri de cap si dureri abdominale.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conducerea Scolii Generale Grigore Moisil a anuntat ca peste 100 de elevi dintr-un total de 1050 au avut semne de boala si au acuzat dureri de cap si dureri abdominale. Elevi de la mai multe clase s-au prezentat la spital iar medicii spun ca este foarte putin probabil sa fie vorba despre o toxiinfectie alimentara. "In acest weekend la scoala vor fi efectuate operatiuni de dezinfectare", a declarar directorul adjunct Laura Radu.

Si intr-o localitate de langa Ploiesti s-au inregistrat cazuri identice, in randul copiilor de scoala, la Paulesti. Avand in vedere ca aceste cazuri, cu simtomatologie identica s-au manifestat in scoli diferite, este posibil sa fie vorba despre un virus. Reprezentantii spitalului de pediatrie din Ploiesti au confirmat ca sunt sase cazuri de copii care prezinta varsaturi si care sunt internati pentru ingrijiri medicale si investigatii amanuntite.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

sursa: observatorulph.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI