De asemenea, gaz lacrimogen a fost folosit impotriva multimii, a spus un martor, precizand ca nu este clar cine l-a utilizat.

Liderul opozitiei ruse Aleksei Navalnii a fost retinut inainte sa plece de la domiciliu, unde se afla sub arest, pentru a participa la manifestatii neautorizate la Moscova, a anuntat sotia acestuia.

Navalnii urma sa participe la mitingul din centrul Moscovei, luni.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Anterior i s-a acordat permisiunea sa organizeze un miting pe bulevardul Saharova, insa a schimbat locul cu o zi inainte de miting, pe strada Tverskaya, langa Kremlin.

Biroul procurorului general a avertizat ca aceasta schimbare este ilegala si ca politia va fi nevoita sa ia "toate masurile necesare" pentru a evita tulburarile la adresa linistiii publice.

Peste 1.000 de manifestanti au fost arestati si la un miting anterior, pe 26 martie.


 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si