Close sidebar
Close sidebar

Peste 100 de manifestanti arestati la Moscova; gaz lacrimogen, folosit impotriva protestatarilor

Politia rusa a retinut luni cel putin 118 manifestanti in centrul Moscovei, unde mii de oameni protesteaza fata de coruptia din randul oficialilor, relateaza Reuters.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

De asemenea, gaz lacrimogen a fost folosit impotriva multimii, a spus un martor, precizand ca nu este clar cine l-a utilizat.

Liderul opozitiei ruse Aleksei Navalnii a fost retinut inainte sa plece de la domiciliu, unde se afla sub arest, pentru a participa la manifestatii neautorizate la Moscova, a anuntat sotia acestuia.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Navalnii urma sa participe la mitingul din centrul Moscovei, luni.

Anterior i s-a acordat permisiunea sa organizeze un miting pe bulevardul Saharova, insa a schimbat locul cu o zi inainte de miting, pe strada Tverskaya, langa Kremlin.

Biroul procurorului general a avertizat ca aceasta schimbare este ilegala si ca politia va fi nevoita sa ia "toate masurile necesare" pentru a evita tulburarile la adresa linistiii publice.

Peste 1.000 de manifestanti au fost arestati si la un miting anterior, pe 26 martie.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI