Peste o sută de milioane de euro a "înghiţit" până acum Catedrala Mântuirii Neamului şi tot nu e gata. Cu numai câteva zile înainte de slujba de sfinţire, Primăria Capitalei anunţă că va mai da încă 10 milioane de lei, bani pe care îi va tăia de la spitale, străzi şi de la siguranţă şi ordine.

La prima ora a zilei, pe frig, ploaie şi vânt, muncitorii lucrau de zor la măreaţă construcţie din dealul de lângă Palatul Parlamentului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Numai că banii...tot nu ajung! Aşa că Primăria Capitalei va mai întinde o mâna de ajutor cu încă 10 milioane de lei. Gabriela Firea va propune mâine, consilierilor generali, o rectificare bugetară în acest sens. Vor pierde bani cei de la STB, Administraţia străzilor, Pompierii, spitalele, RADET-ul şi Poliţia Locală.

Anul acesta, primăria capitalei a mai contribuit la construcţia catedralei Mântuirii Neamului. 35 de milioane de lei au mai plecat din banii bucureştenilor către construcţia imensă a bisericii.

10 milioane de lei au fost tăiaţi din bugetul local al sectorului 1 pentru Catedrala Mântuirii Neamului doar anul acesta. Pentru străzile înfundate, însă, nu s-au găsit fonduri, deşi oamenii spun că au trimis multe cereri către primărie. Localnicii par resemnaţi cu traiul pe aceste uliţe neasfaltate, cu noroiul până la glezna.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si