Vasul fluvial transporta mai multe persoane din statul Kwara către Niger (Vest), moment în care s-a petrecut accidentul. Aceștia veneau de la o nuntă. Peste 100 de persoane și-au pierdut viața, iar până în prezent nu sunt precizate cauzele naufragiului.

Citește și: VIDEO- Nava Evangelia din Costinești se degradează în fiecare zi

"Până în prezent am numărat 103 morţi. Peste 100 de persoane au fost salvate",

a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al poliţiei statului Kwara, Okasanmi Ajayi. 

Citește și: Incendiu pe un iaht plin de turiști. Mai multe persoane sunt date dispărute

"Cercetările sunt în curs de desfăşurare, ceea ce înseamnă că bilanţul s-ar putea înrăutăţi în continuare", a adăugat el. 

 Naufragiile pe aceste râuri din Nigeria sunt frecvete, iar cauza posibilă, de obicei, este supraîncărcarea.  

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. Vas de croazieră de lux, scufundat în "triunghiul Bermudelor" din Egipt. Clipe de coșmar pentru bogătașii de la bord

Incendiu pe un iaht plin de turiști. Mai multe persoane sunt date dispărute

Un iaht de scufundări numit „Uraganul” a luat foc în Marea Roșie. La bord se aflau 29 de persoane, iar mai multe dintre ele sunt date dispărute. 

Citește și:  Incendiu la o navă ancorată în Portul Constanța. Focul a izbucnit în zona spaţiilor de locuit

„Suntem în contact cu autoritățile locale după incidentul de la bordul ambarcațiunii de scufundări de lângă Mars Alam și sprijinim cetățenii britanici implicați în aceasta”,  a declarat reporterilor reprezentantul Ministerului Afacerilor Externe al Egiptului.  

Citește și: FOTO/VIDEO- Imagini spectaculoase cu Titanicul scufundat pe fundul Oceanului Atlantic. Ele au fost publicate după zeci de ani

„Am avut probleme de la 1 mai până la 8 mai, care s-au repetat constant. La bord nu era nitrox (amestecurile de gaze pentru scufundări subacvatice care conțin mai mult oxigen decât în aerul normal – n.red.). Ar fi trebuit să aibă dar nu ne-au spus niciodată, toaletele și dușurile nu funcționau corect, a fost o problemă sub punte, pompau ceva, dar ajungea în toaleta mea. Echipajul lucrează foarte mult- sunt prost plătiți”,  a spus unul dintre cei care au navigat.   

Citește și:  Incendiu devastator în Tulcea. Au ars 400 de hectare de mirişte şi 600 de baloţi de paie

Incendiu la o navă ancorată în Portul Constanța. Focul a izbucnit în zona spaţiilor de locuit

Un incendiu a avut loc, săptămâna trecută, la o navă aflată în zona de ancoraj numărul 1 a Portului Constanţa. Focul a izbucnit în zona spaţiilor de locuit. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Autoritățile au comunicat faptul că incendiul s-a produs la bordul unei nave sub pavilion Panama, care   transporta uree.

Citește și:   La un pas de tragedie în Corabia! O tânără a fost salvată de la înec

“Comandantul navei a declarat că incendiul a avut loc la zona spaţiilor de locuit şi din fericire a fost lichidat în scurt timp. Din cauza fumului dens şi a riscului de intoxicare a fost solicitată intervenţia navelor ARSVOM pentru  preluarea celor care ar fi putut avea nevoie de asistenţă medicală. Din fericire toţi membrii echipajului sunt în siguranţă şi nu a fost nevoie să evacuaţi”, se arată în comunicat. 

Citește și: VIDEO Un iaht de lux s-a scufundat în largul coastelor Italiei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si