”La acest moment, aproximativ 110 poliţişti de investigaţii criminale, de ordine publică şi rutieră din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, desfăşoară o razie pentru menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică precum şi pentru combaterea faptelor ilegale în două cartiere din municipiu, considerate ca având un risc criminogen ridicat”, anunţă poliţia.

În cadrul acestei acțiuni, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției Municipiului Ploiești vor pune în executare 9 mandate de percheziții, persoanele în cauză fiind bănuite de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, furt calificat, furt de energie electrică și

infracțiuni în regimul rutier. La acţiune participă poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi al jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Matei Basarab Ploieşti.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Anchetă la o grădiniță din Suceava. O educatoare de 52 de ani este acuzată că ar fi agresat sexual trei fetițe

Prejudicii de peste 90.000 de euro provocate de tâlhari în perioada iunie-decembrie 2021

Pe data de 12 ianuarie, o familie din Ilfov a fost jefuită de o echipă de falși polițiști, după ce au intrat în locuința oamenilor și au pretins că trebuie să facă niște percheziții.

După ce oamenii au fost treziți, au fost legați și au început căutările mai multor buni din casă.
O cameră de supraveghere a înregistrat momentul în care falșii polițiști au intrat în locuință și furat 20.000 de euro și mașina familiei.

În perioada iunie-decembrie 2021, în județul Ilfov s-ar fi constituit o grupare infracțională care ar fi produs mai multe infracțiuni de tâlhărie calificată, potrivit anchetatorilor. Membrii grupării infracționale se dădeau drept polițiști și băteau la ușa victimelor, așa reușind să intre în locuințele victimelor.

Prejudiciul provocat de tâlhari în această perioadă se ridică la suma de 90.000 de euro, precum și diferite bijuterii în valoare de 10.000 de euro. 

Citeste si: Agenții de la secția de poliție de care aparținea polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni au predat educație rutieră la școala unde era elevă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si