Un incendiu devastator a izbucnit în California, într-o pădure. 2.000 de persoane au fost evacuate din calea focului, dar nu au fost înregistrate victime. Pompierii fac eforturi pentru a preveni extinderea flăcărilor în zonele locuite din vecinătate.

Citeste si: Incendiu devastator la Constanța: Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost intoxicate cu fum

Mai multe focare de incendiu controlate sunt izbucnite în California, iar regiunea a devenit foarte vulnerabilă la foc din cauza temperaturilor excesive, efect al schimbărilor climatice.

Citeste si: Mai multe hoteluri și locuințe din Turcia au fost evacuate din cauza unui incendiu de vegetație

Mai multe hoteluri și locuințe din Turcia au fost evacuate din cauza unui incendiu de vegetație

Pompierii au încercat să stingă un incendiu de vegetație din apropierea unei zone rezidențiale din sud-vestul Turciei.

Autoritățile turce au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație răspândit în zone rezidențiale din sud-vestul Turciei. Cel puțin 13 locuințe și hoteluri au fost evacuate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si:  Incendiu de pădure la Parcul Național Munții Rodnei: Pompierii intervin în aceste momente

Incendiul a fost adus sub control, din declarațiile  Ministerului Agriculturii și Pădurilor din Turcia  făcute pe Twitter. Flăcările au izbucnit într-o pădure de pin.
Paza de coastă turcă a asigurat securitatea în golf şi a suspendat traficul pe apă în zona în care avioanele şi elicopterele care participau la o operaţiune colectau apă pentru stingerea flăcărilor.

Citeste si:  Incendiu devastator în Tulcea. Au ars 400 de hectare de mirişte şi 600 de baloţi de paie

Incendiu devastator în Tulcea. 400 de hectare de miriște au ars

Din cauza temperaturilor ridicate, România se află și ea printre țările cu cele mai multe incendii de vegetație. 

Un puternic incendiu a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în judeţul Tulcea, iar flăcările au distrus 400 de hectare de vegetaţie şi 600 de baloţi de paie. Incendiul ar fi fost fost provocat intenţionat.

Citeste si:  VIDEO- Incendii puternice în toată Europa din cauza căldurii. Care sunt țările cele mai afectate

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si