Close sidebar
Close sidebar

Peste 2.500 de copii, pusi in cutii si transportati cu avionul. Ce s-a intamplat cu ei peste numai cateva ore e incredibil

Compania aeriana Pan Am a participat la una dintre cele mai mari operatiuni de salvare a copiilor din lume, dupa Razboiul din Vietnam, in 1975.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Peste 2.500 de copii au fost transportati din Saigon catre destinatii precum Statele Unite, Canada, Austria si Franta, unde urmau sa fie adoptati.

Copiii, preluati de voluntari din orfelinate, au fost supravegheati in timpul zborului de insotitorii de bord, care au transformat avionul intr-o gradinita.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

“Ii controlam constant pentru a vedea daca respira”, isi aminteste una dintre stewardese, potrivit atlasobsucra.com. O asistenta a fost alaturi de copii, spunand ca a fost depasita de numarul mare.

Micutii au fost asezati chiar si pe jos, pe paturi, din cauza lipsei de spatiu.

Echipajele Pan Am, care au participat in acele zboruri isi aduc aminte si acum cu ochii in lacrimi, de copiii, care au fost salvati. Unii din ei au fost imediat adoptati de colaboratorii companiei. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI