Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, vântul puternic a produs avarii la reţeaua de alimentare cu energie electrică în mai multe localităţi din judeţ.

22.878 de consumatori au rămas fără energie electrică

Compania Electrica a transmis vineri după-amiază, 2 iulie 2021, faptul că un număr de 22.878 consumatori erau afectaţi din cauza avariilor. Este vorba despre consumatori din localităţile Proviţa de Sus, Proviţa de Jos, Valea Popii, Cheia, Breaza, Cornu, Poiana Câmpina, Starchiojd, Bătrâni, Ceraşu, Slon, Ogretin, Nucşoara, Poseşti, Câmpina, Urleta, Băneşti, Valea Călugărească, Puţuri, Albeşti, Muru, Vadu Părului, Tomşani și

Loloiasca.

Citeste si: VIDEO| Ploile abundente pun stăpânire pe România! Peste 30 de județe sunt afectate de Codul Portocaliu

În ultimele ore, judeţul Prahova s-a aflat sub mai multe avertizări meteo cod portocaliu şi roşu, fiind emisă, în unele localităţi, inclusiv o avertizare prin RO-Alert.

Cod portocaliu de vreme rea[Sursa foto: PixaBay]

Cod portocaliu în mai multe județe din țară

Județul Prahova se află sub codul portocaliu până în data de 2 iulie 2021, ora 23:00. Astfel, în Transilvania, Maramureș, Dobrogea, local în Moldova, Muntenia și în jumătatea de nord a Crişanei, vor fi averse torențiale, descărcări electrice şi pe alocuri vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apã de 35...50 l/mp și izolat peste 60...70 l/mp.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pentru același interval, mai exact, vineri între orele 10.00 – 23.00, meteorologii ANM au emis o avertizare Cod portocaliu și anunță în Transilvania, Maramureș, Dobrogea, local în Moldova, Muntenia și în jumătatea de nord a Crișanei averse torențiale, descărcări electrice și pe alocuri vijelii și grindină.

Citeste si: INCREDIBIL: Peste 486 de morți din cauza caniculei. Numărul deceselor s-a triplat

În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 35...50 l/mp și izolat peste 60...70 l/mp.

Avertizarea Cod portocaliu vizează județele: Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Suceava, Bistrița-Năsăud, Neamț, Harghita, Mureș, Brașov, Covasna, Prahova, Sibiu, Alba, Cluj, Bihor, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomița, Constanța și Călărași.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si