Close sidebar
Close sidebar

Peste 20 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc unde a izbucnit un incendiu

O bătrână și un copil au fost evacuați de pompieri, dar și alte 20 de persoane, după ce un incendiu a izbucnit la un bloc din Tecuci.

Diana Puiu,

Peste 20 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc unde a izbucnit un incendiu

[Sursa foto: news.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Galați, incendiul a izbucnit într-un bloc situat pe strada Ștrandului din municipiul Tecuci.
Autoritățile au constatat că incendiul a pornit de la o încăpere situată la etajul IV, folosită ca spațiu pentru depozitare.

Salvatorii au evacuat o femeie de 60 de ani, imobilizată în scaun cu rotile, dar și o fată de 12 ani. Alte 20 de persoane de la etajele III și IV s-au autoevacuat. În urma anchetei, focul ar fi pornit de la un grătar nesupravegheat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Incendiu de proporții la un parc de dezmembrări auto din Neamț

Incendiu în această după amiază și în Giurgiu

Un incendiu din Giurgiu a oprit duminică traficul pe ambele sensuri de circulație A1 Bucureşti- Piteşti, la kilometrul 31+800 metri, în zona localităţii Palanca, din cauza fumului degajat.

''ISU Giurgiu a fost solicitat prin 112 să intervină în urmă cu aproximativ o oră, în localitatea Palanca, judeţul Giurgiu, pentru stingerea unui incendiu. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului

Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, care au constatat că incendiul se manifesta la vegetaţie uscată, gunoi şi anvelope uzate. Traficul a fost oprit pe ambele căi pe Autostrada A1 Bucureşti- Piteşti, în zonă, ca măsură de siguranţă, pentru că vizibilitatea era afectată de fumul degajat de la acest incendiu'', se arată într-un comunicat al ISU Giurgiu.

Citeste si: Un individ din județul Argeş a vrut să incendieze apartamentul în care locuia soția sa. Oamenii legii l-au oprit în ultimul moment

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI