Salvatori care se aflau pe teren au recuperat 24 de corpuri, au salvat şase persoane, care au fost conduse la spital, şi continuau căutările, potrivit aceleiaşi surse.

Este vorba de o electrocutare? Cum s-a produs incedentul?

Unele publicaţii locale din Tanger scriu că ar fi vorba despre o electrocutare, dar această informaţie nu a fost confirmată de autorităţi.

La începutul lunii ianuarie, intemperii au antrenat surparea unor case vechi la Casablanca, capitala economică a ţrii, soldate cu patru morţi şi mai mulţi răniţi, potrivit presei locale.

Peste 24 de morţi în Maroc, într-un atelier textil clandestin, în urma unor ploi violente
Peste 24 de morţi în Maroc, într-un atelier textil clandestin, în urma unor ploi violente

Marocul a înregistrat în ultimele săptămâni ploi violente, după o  perioadă lungă de secetă

Inundaţiile au fost legate adesea la ţară de revărsări subite ale unor râuri, iar la oraş de un deficit al sistemului de evacuare a apelor, care fac cu deseori victime în Maroc.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ele reprezintă ”primul risc ca persoane ucise la nivel naţional”, conform unui raport consacrat riscurilor climatice, publicat în 2016 de către Institutul Regal de Studii Strategice (IRES).

În luna septembrie 2019, revărsarea unui ued a luat 24 de pasageri cu un autobuz, în regiunea Errachidia (sud-est). Cu doar câteva zile mai devreme, creşterea bruscă a nivelului apei pe un teren de fotbal s-a soldat cu şapte morţi în regiunea Tizert (sud-vest).

În anul 2014, alte inundaţii provocate de ploi torenţiale s-au soldat cu 50 de morţi şi multe pagube semnificative în sudul ţării.

Citeste si: VIDEO- Agresorul copilului din Hunedoara a fost reținut. Filmul complet al scenelor incredibile petrecute la locul de joacă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si