Close sidebar
Close sidebar

Peste 350 de blocuri din București, fără apă caldă până pe 10 iulie. Sunt vizate 5 din cele 6 sectoare

Mii de bucureșteni vor face dușuri reci până pe 10 iulie, a anunțat Termoenergetica.

Alis Pop,

dus

[Sursa foto: Istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anunț trist pentru mii de bucureșteni! Deși afară sunt multe grade și ai crede că acum apa caldă nu mai este necesară, ei bine, nu e deloc așa.

Însă, că vor sau nu, mii de bucureșteni vor face acum dușuri reci. Și asta pentru că Termoenergetică a anunța lucrări de înlocuire, modernizare și de reparații pe raza mai multor conducte din sectoarele 1, 2, 3, 5, și 6.

Citește și: VIDEO Apa caldă din București, dăunătoare pielii. Care este cauza. Românii sunt speriați

apa la robinet

[Sursa foto: Istockphotos]

Bucureștiul intră în reparații 

Așadar, o mare parte din București este afectată de aceste lucrări, care vor dura până pe 10 iulie, termen ce ar putea să se schimbe odată cu începerea demersurilor, dacă lucrurile din practică nu se potrivesc cu cele din teorie.

Astfel, potrivit comunicatului emis de Termoenergetica București, lucrări se vor face la reţeaua termică primară- conductă Dn 500 şi 600 mm- din POIM, în zona străzilor Barbu Lăutaru şi Turda, ceea ce înseamnă că 46 de blocuri şi imobile vor rămâne fără apă caldă până

miercuri, la ora 23.00.

O altă lucrare vizează racordul punctului termic "156 Griviţa"- conductă Dn 100 mm- din POIM, în zona străzii Petru Rareş. În această zonă sistarea apei calde va începe de miercuri și va dura până pe 10 iulie, ora 23.00.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

O a treia lucrare se face pe reţeaua termică primară- conductă Dn 700 mm/Dn 500 mm, în zona şoselei Ştefan Cel Mare. Aici, cinci puncte termice și Spitalul Colentina, adică 48 de blocuri, vor rămâne fără apă caldă până vineri, la ora 23:00.

De asemenea, lucrări se vor face și la reţeaua termică primară- conductă Dn 400 mm, în zona şoselei Pantelimon, ceea ce va face ca 37 de blocuri să rămână fără apă caldă până miercuri, ora 23:00.

Citește și: Schimbările climatice, un pericol pentru sănătatea noastră. Cum ne afectează: „Rezultatele sunt îngrijorătoare”

blocuri

[Sursa foto: Istockphotos]

Alte 57 de blocuri vor rămâne și ele fără apă caldă până vineri, ora 23:00, în zona bulevardului Octavian Goga.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Nu vor avea apa caldă nici bucureștenii din zona străzii Drumul Murgului- până vineri, ora 23,00 și din Bulevardul Eroii Sanitari.

Termoenergetica anunță că lucrări vor fi și la racordul punctului termic "Vicina", de miercuri până joi, ora 23.00 și la racordul comun al punctelor termice "2 şi 3 Sălaj", de joi până vineri, ora 23.00.

Totodată, și conductele din zona străzii Sibiu vor intra în reparații, de miercuri până joi, ora 23.00. La fel se va întâmpla și cu cele din zona străzii Valea Călugărească și la racordul punctului termic "1 Placare", de miercuri până vineri, ora 23.00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI