In curtea unei  case cochete din Tortomanu se ascundea uriasa avere, pusa la pastrare de un individ care s-a imbogatit din vanzarea ilegala de tigari. Teancurile cu bani erau impachetate cu grija in pungi si ingropate gradina.

Oamenii legii au sapat si au sapat pana au dat de sacii cu bani.

In pamant au gasit suma de peste 500.000 de lei.

Descoperirea inedita a avut loc dupa ce politistii de frontiera au oprit langa Medgidia doua masini suspecte. Soferii ascundeau in autoturisme mii de pachete cu tigari de contrabanda. Procurorul Teodor Nita a cerut ca locuintele suspectilor sa fie perchezitionate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

TEODOR NITA: Unul dintre autorii faptelor avea ingropata in locuinta o suma de peste 110.000 de euro. Si noi am fost impresionati si am avut inspiratie corespunzatoare, de am putut sa gasim banii intr-o curte de peste 5000 de metri patrati, cu pamant ingheat.

 

Pe langa banii din pamant, politistii au gasit si cartuse de tigari. Suspectul avea atat de multa marfa, incat a pus o parte si in magazia unei vecine.

Mascatii au trezit-o pe vecina din somn in plina noapte.

-M-am speriat, m-am speriat, nu stiam ce e in curtea mea.

Barbatul banuit ca a format un adevarat grup infractional avea cea mai frumoasa casa din Tortoman.

Localnicii stiu cum a facut avere, dar nimeni n-a indraznit sa-l dea pe mana politiei.
 
-Ce sa stim, ca vindea tigari. Unde le vindea? Venea lumea la el acolo acasa.  
 
- Oameni de oameni, cu gradina cu animale, cu pamant. Instariti? Pai instariti, normal ca sunt instariti.
 

Vila in care suspectul isi tinea averea si tigarile de contrabanda se afla chiar peste drum de primarie.
 
Lucian Chitic, primar Tortoman: Ce ati face dumneavoastra cu suma de 500.000 de lei pentru localitate? Am face multe, ce e nevoie in primul rand, strazi.
 
Doi suspecti au fost retinuti si vor fi dusi la instanta cu propunere de arestare preventiva, iar alte doua persoane sunt cercetate in stare de libertate pentru savarsirea infractiunii de contrabanda. In total, politistii au confiscat peste 21.000 de pachete de tigari, 3100 de materiale pirotehnice si 3 autoturisme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si