Vineri, peste 10.400 de poliţişti au acţionat, în întreaga ţară, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

"Au fost organizate 186 de acţiuni punctuale şi s-a intervenit la 2.262 de evenimente, 1.777 fiind sesizate prin 112", a transmis, sâmbătă, Poliţia Română.

Citeste si: MAE, despre suspiciuni de infecţie cu coronavirus la un român din Italia şi unul din Spania: Pentru românul din Italia, testele medicale nu au confirmat o infecţie cu coronavirus/ Pentru cel din Spania, investigaţiile medicale sunt în derulare

În urma activităţilor desfăşurate, au fost constatate 737 de infracţiuni, 128 de persoane fiind prinse în flagrant delict.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

De asemenea, au fost prinse 14 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 46 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 8.090 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 3.000.000 de lei, şi au fost confiscate bunuri în valoare de peste 84.600 de lei.

Citeste si: VIDEO| Spargere de 300.000 de euro. Hoții au furat 16 ceasuri Rolex

În trafic, poliţiştii rutieri au constatat 95 de infracţiuni la regimul rutier, au fost reţinute 563 de permise de conducere şi au fost retrase 154 de certificate de înmatriculare.          

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Citeste si: Pensii speciale magistrati: cati bani se dau dupa eliminarea lor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si