Un copil de 15 ani s-a accidentat pe partia Lupului din Poiana Brasov, in jurul orei 11.30. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, victima are un traumatism cranian si este totodata suspecta de fractura la mana, fiind transportata constienta la Spitalul de Pediatrie.

Dupa aproximativ o jumatate de ora, un alt copil, in varsta de cinci ani, a fost ranit, pe partia Bradul.

Acesta a suferit rani la cap si a fost transportat tot la Spitalul de Pediatrie pentru investigatii.

Potrivit surei citate, in primele doua zile ale anului, respectiv pe 1 si 2 ianuarie, au avut loc 22 de interventii SMURD pe partiile din Poiana Brasov, Predeal si Bran, in total 27 de persoane avand nevoie de ajutorul medicilor dupa ce au suferit accidente.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Si Serviciul de Ambulanta a avut 22 de solicitari si a acordat asistenta la tot atatea persoane.

Potrivit medicilor, accidentarile nu au fost foarte grave, majoritatea ranitilor suferind traumatisme si lovituri usoare la cap in urma cazaturilor pe partia de schi sau la săniuș. Zece persoane au ajuns totusi la urgenta dupa ce au suferit fracturi la maini sau picioare.

In perioada vacantei de sarbatori, si salvamontistii din statiunea hunedoareana Straja au intervenit in aproape 70 de cazuri, dintre care 30 au necesitat evacuarea cu ambulanta sau cu echipajele SMURD.

Interventiile salvamontistilor au fost ingreunate din cauza numarului mare de turisti din statiune si a drumului foarte aglomerat.

Sursa: News.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si