Primăria Sectorului 6 a reabilitat sau construit peste 60 de locuri de joacă. Mai mult decât atât, până la finalul anului, potrivit primarului Ciprian Ciucu, se vor mai construi încă 6 asemenea locații destinate prichindeilor.

”Cum vă spuneam, odată ce am finalizat reabilitarea locurilor de joacă din grădinițe, continuăm amenajarea restului locurilor de joacă din Sectorul 6!  Am mai reabilitat încă 5, astfel: Râul Doamnei nr.

1, Valea Boteni nr. 7, Str. Lunca Siretului nr. 10, Bd Timișoara nr. 75, Str. Răsadniței.  80% au echipamente inclusive, adaptate pentru copiii cu dizabilități. În principiu, anul viitor nu vor mai fi locuri de joacă cu probleme.”, a precizat liberalul Ciprian Ciucu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

 

Locurile de joacă pentru copii în București: spații esențiale pentru dezvoltarea și bucuria celor mici

 

În inima agitată a Bucureștiului, locurile de joacă pentru copii nu sunt doar simple spații de divertisment, ci elemente vitale pentru dezvoltarea armonioasă a celor mici.

Acest articol explorează importanța acestor spații în contextul urban și beneficiile lor multiple pentru copii.

Locurile de joacă oferă copiilor oportunitatea de a fi activi fizic, ceea ce este crucial pentru dezvoltarea lor fizică și prevenirea obezității infantile. Acest segment va explora cum activitățile de joc contribuie la dezvoltarea musculară, coordonare și abilități motorii fine. Jocul în aer liber și interacțiunea cu alți copii sunt esențiale pentru dezvoltarea socială și emoțională.

Locurile de joacă din București sunt locuri unde copiii învață să colaboreze, să împartă și să dezvolte prietenii, competențe vitale pentru viața de adult.

Acest segment subliniază cum joaca în aer liber reduce stresul și anxietatea la copii, oferindu-le un spațiu sigur pentru a-și exprima creativitatea și a-și elibera energia. În contextul urban al Bucureștiului, locurile de joacă sunt adesea oaze verzi, care oferă copiilor și familiilor lor acces la natură. Acest aspect este vital pentru conectarea cu mediul înconjurător și pentru promovarea unei vieți sănătoase.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si