Numele vedetelor sunt adesea preferate de părinții tineri. Cele mai populare nume folosite pentru nou-născuți sunt Shakira, Regina Elisabeta, Cristiano Ronaldo sau chiar Elon Musk. 

În fruntea clasamentului se află Cristiano Ronaldo, însă, dacă este să vorbim despre Peru, peste 700 de copii născuți anul trecut acolo se numesc Pele.

Citește și: Regele Pele a fost înmormântat

Peste 700 de copii născuţi în Peru se numesc Pele

Lista publicată de Registrul Național Peruan, la finalul anului 2022, ne arată că un număr de 738 de bebeluși au fost născuți și înregistrați cu numele Pele, Rey Pele, Edson Arantes sau Edson Arantes do Nascimento, fiind numele real al triplului campion mondial.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totuși, legenda fotbalului internațional nu este singura celebritate care s-a stins din viață în anul 2022 și căreia oamenii au vrut să-i aducă un omagiu. Astfel, 551 de fete din Peru au fost botezate sub numele de Regina Elisabeta, Elisabeta a Doua sau Elisabeta a II-a.

Citește și: VIDEO- Legendarul fotbalist Pele, condus pe ultimul drum. Peste 230.000 de oameni au venit la sicriul depus pe stadionul din Santos

Totuși, în Peru, numele din fruntea listei este al starului fotbalului portughez Ronaldo sau Cristiano Ronaldo, mai exact, un număr de 31.583 nume. Cu mult în urmă la acest clasament sunt numele argentinianului Lio Messi sau Messi, puse la un număr de 371 de nou-născuţi, dar şi ale starului francez Mbappé sau Kylian Mbappé, puse la un număr de 229 de copii.

Și lumea cinematografiei este în clasament, astfel că 733 de copii poartă numele de Maverick, personajul filmului cult lansat în anul 2022, Top Gun, interpretat de Tom Cruise. Dintre fetele de acolo, 1.787 poartă numele cântăreţei columbiene Shakira. Această țară îl are și pe Elon Musk, miliardarul american proprietar al Twitter. Un altul se numeşte „Qatar”, ţara gazdă a Cupei Mondiale din anul 2022.

Citește și: Cristiano Ronaldo a semnat cu arabii! El va încasa 200 de milioane de euro pe an la Al-Nassr


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si