In perioada 29 septembrie- 5 octombrie, politistii din tara au depistat 125 de persoane semnalate ca fiind disparute, dintre care 84 de minori.

De asemenea, au fost depistate 52 de persoane urmarite- 40 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea, sase aveau mandate de arestare preventiva, patru persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar doua aveau sentinte de internare in unitati medicale de specialitate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Printre cei depistati de politisti in ultima saptamana se numara un barbat de 67 de ani, din judetul Vaslui, care se

sustragea executarii unei pedepse de 4 ani si 9 luni de inchisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte, un barbat de 44 de ani din judetul Botosani, care se sustragea executarii unei pedepse de 3 ani si 4 luni de inchisoare pentru ultraj si un tanar de 21 de ani, din judetul Arad, care are de executat 2 ani de inchisoare pentru talharie.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si