Close sidebar
Close sidebar

Peste 800 de oameni s-au imbulzit si aproape ca s-au luat la bataie in fata primariei din Alba Iulia - Oamenii s-au bulucit pentru a prinde un loc de parcare

S-a dat o batalie crancena, in fata primariei din Alba Iulia ,pentru un loc de parcare. Peste 800 de oameni au urlat si s-au imbrincit cat i-au tinut puterile ca sa ajunga primii la ghisee. De 5 zile stau la coada, iar astazi au rabufnit!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa ce-au facut nopti albe in fata primariei, ca sa puna mana pe un loc de parcare cat mai aproape de casa, sutele de locuitori din Alba Iulia s-au dezlantuit.

Vreme de cinci zile, au tot facut oamenii liste de asteptare si au stat la cozi infernale cu randul ca sa nu piarda locurile de parcare. In zadar a fost toata osteneala.

Astazi, cand s-au deschis ghiseele, a pornit prapadul. Nimeni n-a mai tinut cont de nimic. Au fost gata sa rupa usile institutie.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

In batalia generala, unora li s-a facut rau.

Prinsi in imbulzeala ca intr-o menghina, unii au avut puterea sa faca haz de necaz. Cei mai mult, insa, s-au revoltat peste masura. "De azi dimineata, de la 6, astept. E o bataie de joc la adresa cetateanului care voteaza si plateste taxe. Sa cheme 800 de oameni aici gramada sa isi dea in cap.

Era simplu, facea niste programari", spune unul dintre cetateni.

"Cei care vor sa aiba masina sub geam, sub ochii lor, sa o vada acolo, intotdeauna vor veni si vor crea presiuni, vor sta la coada", spune viceprimarul.

Dupa ce vor analiza dosarele, functionarii din primarie vor face repartitia celor 900 de locuri de parcare pentru care oamenii s-au calcat in picioare.

Taxa anuala este de 120 de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI