Close sidebar
Close sidebar

Peste 800 de ploiesteni au renuntat la Cantina de Ajutor Social pentru a nu munci doua ore pe zi in folosul comunitatii

Un nou caz revoltator cu privire la asistatii social. Primaria Ploiesti a introdus obligativitatea muncii in folosul comunitatii, timp de doar doua ore pe zi, pentru persoanele care primesc mancare de la cantina sociala a orasului si care sunt apte de munca, dar s-a lovit de refuzul categoric al acestora. Astfel ca, 800 de ploiesteni au preferat sa renunte la hrana zilnica decat sa munceasca.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Daca la nivelul anului 2015, in evidentele Administratiei Serviciilor Social Comunitare se aflau peste 1.200 de persoane, acum se mai gasesc doar 382 de persoane beneficiare a unei mese zilnice la Cantina de Ajutor Social, scrie observatorulph.ro.

Valoarea ratiei de hrana este de 12 lei/zi, iar la Ploiesti fiecare beneficiar al Cantinei de Ajutor Social primeste saptamanal alimente pentru 7 zile, respectiv in valoare de 84 de lei.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Pentru mancarea lunara, beneficiarii ar fi trebuit sa presteze sapte zile de munca in folosul comunitatii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI