Conform ISU Ialomiţa, pompierii militari au acţionat pentru evacuarea apei din 7 instituţii publice, un operator economic, peste 32 de locuinţe şi 70 de curţi, cu 13 utilaje şi autospeciale şi un efectiv de peste 30 de cadre.

Inundaţii s-au produs la Palatul Copiilor Slobozia, Parchetul de pe Lângă Tribunalul Ialomiţa, Centrul Cultural Ionel Perlea. Apa a intrat şi la Camera de Comerţ, la ANAF Ialomiţa, la CEC Bank, în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia dar şi într-un supermarket.

Citeste si: Coreea de Nord, ameninţări dure: Vom trimite armata!

De asemenea, mai multe străzi au fost inundate, iar pompierii au intervenit pe tot parcursul nopţii trecute pentru evacuarea apei. Din cauza apei, care a pătruns în compartimentul motor, un autoturism nu a mai putut înainta, rămânând în plină stradă şi blocând traficul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Presiuni asupra lui Trump pentru a-şi anula mitingul electoral de la Tulsa

De asemenea, din cauza vântului puternic, mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt.

Pompierii intervin şi marţi dimineaţă- pentru înlăturarea efectelor produse de ploile abundente din ultimele ore.

Citeste si: Guvernul se reuneşte astăzi pentru a adopta hotărârea de prelungire a stării de alertă, care trebuie apoi încuviinţată de Parlament

În acest moment, pompierii de la Detaşamentul de Pompieri Slobozia se află în teren în misiuni de evacuare a apei din gospodării pe strada 1877 şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si