Potrivit unui comunicat dat publicitatii de Inspectoratul de Politie Judetean Giurgiu, carnea si branza care urmau sa ajunga pe piete din Capitala au fost descoperite in urma unui control in trafic facut sambata de catre politistii de ordine publica si cei de la investigarea criminalitatii economice.

Astfel, 837 de kilograme de carne vita si 220 kilograme de branza au fost descoperite in doua autoutilitare care circulau pe DN 6, in localitatea Ghimpati.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Soferii, doi barbati din judetul Teleorman, nu aveau documente de provenienta si nici documente sanitar-veterinare, ei spunand ca marfa urma sa fie vanduta in Bucuresti.

"La fata locului au fost solicitati medici de la Directia de Sanatate Veterinara si Sanatatea Alimentelor Giurgiu, care au confiscat produsele in valoare de aproximativ 13 000 lei si au aplicat sanctiuni contraventionale", precizeaza documentul citat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si