Close sidebar
Close sidebar

Petre Roman urmeaza sa fie tata pentru a treia oara, la 71 de ani! Silvia Chifiriuc a facut anuntul cel mare!

Silvia Chifiriuc, sotia lui Petre Roman, a facut dezvaluiri din intimitatea cuplului. Cantareata a marturisit faptul ca ea si Petre Roman se gandesc sa mai faca un copil, carre ar fi ai doilea, dupa Petrus, fiul lor in varsta de 9 ani.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In varsta de 71 de ani, Petre Roman nu vrea sa spuna adio tineretii, dar nici rolului de tata. Chiar daca multora nici nu le-ar trece prin cap sa faca acest pas la o astfel de varsta, iata ca Petre Roman nu se lasa descurajat si se vede tata pentru a treia oara.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Mai vreau inca un copil, daca imi da Dumnezeu, de ce nu? Mi-as dori o fetita, mai ales pentru ca mama mea a vrut foarte mult sa aiba o nepotica. Deocamdata, ne bucuram de baietelul pe care il avem.

Suntem mandri ca ii place sa invete. Studiaza la scoala Franceza si s-a integrat foarte bine, deja este in al patrulea an si vorbeste foarte bine franceza”, a declarat Silvia Chifiriuc, pentru cei de la Click!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI