Conform jurnaliștilor din Olanda, oamenii legii au arestat doi bărbați, cetățeni români, în vârstă de 29, respectiv 42 de ani, în Etten-Leur din Olanda. Cei doi indivizi sunt suspectați de implicare într-un scandal care a soldat cu o înjunghere. Totul a avut loc într-o casă din Julianalaan.

Potrivit polițiștilor olandezi, un alt bărbat, cetățean român, a fost grav rănit. Victima a fost transportată la spital, iar în aceste momente se află în stare stabilă.

O femeie, care se afla și ea în casă în momentul în care a izbucnit conflictul, și unul dintre cei doi români care au fost arestați au fost răniți ușor. Celelalte două victime au fost tratate la fața locului de medicii echipajului de ambulanță.

Citește și: Valentina a fost ucisă cu sânge rece de propriul iubit și apoi incendiată. Familia este îngenuncheată de durere

Mai mult, oamenii legii au transmis că șase persoane în incinta locuinței la momentul izbucnirii conflictului. Polițiștii olandezi suspectează că în acea casă a avut loc o petrecere, de aici lucrurile degenerând, de aici și izbucnirea conflictului sângeros. Cei care au fost implicați în incident sunt în aceste momente audiați, iar oamenii legii efectuează cercetări suplimentare pentru a afla circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

Durere fără margini pentru familia lui Alexandru. A fost ucis în bătaie în Olanda

Alexandru a plecat în Olanda pentru un trai mai bun, însă viața i-a fost curmată mult prea devreme. El a fost ucis la doar două zile după ce a ajuns acolo. Tânărul avea vârsta de 27 de ani. A ajuns în Olanda pe 13 octombrie, pe 14 octombrie fiind prima zi de muncă. Toată viața sa s-a spulberat în noaptea de 14 spre 15 octombrie, când Alexandru a fost bătut până la moarte de alți români.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Familia tânărului Alexandru este în stare de șoc. La doar două zile după ce băiatul a plecat de acasă, a fost anunțată că Alexandru este în stare gravă la un spital din Olanda. Fusese bătut cu sălbăticie de doi români.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Nicola Bulley, mămica dispărută fără urmă când își plimba cățelul pe malul unui râu. Răsturnare de situație în anchetă

După prima zi de muncă, Alexandru a observat că îi lipsesc banii, 500 de euro. Între el și cei pe care i-a acuzat de furt s-a iscat un conflict, spune mama băiatului. Cei doi l-au bătut până ce băiatul nu a mai mișcat. Alexandru a fost ținut în viață datorită aparatelor, însă pe data de 23 octombrie a fost deconectat. 

Pe Facebook a fost creată o pagină de donații unde cunoscuții și prietenii pot dona pentru ca trupului lui Alexandru să fie adus în țară și înmormântat.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Încercăm să oferim o mâna de ajutor familiei lui Alex. Prietenul nostru a fost omorât cu brutalitate în Olanda și corpul neînsuflețit trebuie transportat în România și fiecare ajutor, cât de mic, contează. Banii vor fi direcționați către mama lui Alex pentru a acoperi o parte din costurile transportului și înmormântării ”, se arată în descrierea paginii cu numele „Să îl aducem pe Alexandru acasă”.

Citește și: Mai mulți deținuți au evadat din închisoarea siriană în urma cutremurului. Printre ei se află și membrii ai grupării Statului Islamic


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si