Close sidebar
Close sidebar

Petrecere de adolescenți cu foc armat. 9 copii au fost împușcați

O petrecere organizată de către un adolescent în vârstă de 12 ani, s-a încheiat cu numeroase focuri de armă, în urma unei altercații între două grupuri de tineri. Nouă adolescenți care au fost prezenți la petrecere au fost împușcați. În ce stare se află aceștia.

Andreea Bolocan,

Nouă adolescenți au fost împușcați la o zi de naștere [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La o petrecere organizată cu ocazia zilei de naștere a unui adolescent în vârstă de 12 ani, din New Orleans, nouă adolescenți au ajuns la spital, după ce un conflict s-a iscat între două grupuri de tineri.

Șeriful Parohiei Sfântul Ioan Botezătorul, Mike Tregre, care se ocupă de caz, a spus că cele două grupuri rivale de tineri s-au întâlnit la petrecerea copilului şi au început să se certe. În timpul altercației au fost rase mai multe focuri, din ambele tabere.

Citeste si: Accident cumplit: Mai multe ţevi metalice au căzut peste doi copii, la Costineşti. Unul dintre ei a murit

În ce stare se află cei 9 adolescenți

Dintre cei nouă copii răniţi, şapte au fost transportaţi la spital pentru tratament şi ulterior externaţi, în timp ce alţi doi rămân în continuare internaţi, dar în stare stabilă. Printre victime se numără un băiat de 17 ani împușcat în braț, un tânăr de 16 ani străpuns în coaste, un băiat de 15 ani cu o rană la gleznă, trei băieţi de 13, 14 şi 15 ani cu câte un glonţ în picior şi un copil de 12 ani împuşcat în ambele picioare.

Totodată, tânărul de 16 ani împuşcat în stomac şi altul de 14 ani împuşcat în zona capului au rămas internaţi în spital.

În ce stare se află copiii împușcați [Sursa foto: PixaBay]

Violenţele au izbucnit sâmbătă, în jurul orei 20:30, într-o casă din blocul 600 din Golfview Drive, în suburbia New Orleans de pe LaPlace, unde aproximativ 60 de tineri s-au adunat pentru a sărbători ziua de naștere a unui copil de 12 ani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Împuşcături în Capitală

Nu există niciun martor în acest caz

Șeriful Tregre s-a plâns că ancheta asupra atacului a fost  „frustrantă”, deoarece detectivii încearcă să facă arestări, dar nu primesc niciun ajutor de la martorii care se aflau la faţa locului. s-a plâns că ancheta asupra atacului a fost  „frustrantă”, deoarece detectivii încearcă să facă arestări, dar nu primesc niciun ajutor de la martorii care se aflau la faţa locului.

„Nu avem niciun martor, nici o persoană care să fi văzut ceva. Deci, încercăm să rezolvăm singuri cazul”, a declarat Tregre. „Voi fi politicos spunând că este mai mult decât frustrant”

Șeriful a făcut un apel rugând oamenii să se implice în rezolvarea cazului şi să se prezinte la secţie dacă au vreo informaţie. Tregre a declarat că departamentul a primit câteva ponturi, dar nimeni nu a făcut o declarație oficială. El a spus că ancheta va continua.

„Nu ne vom opri. Vom continua. Cineva trebuie să plătească pentru asta”. a amai aăugat șeriful. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Sursa: ObservatorNews

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI