Petrecerea a inceput ziua in amiaza mare, pe o strada dintre blocurile unui cartier din Barlad, iar rromii au pus triunghiuri reflectorizante ca sa marcheze zona. Cum era un evenimente special, un botez, familia a invitat si manelisti, care sa cante si s-au intins mese festive. Cu boxele la maxim, petrecaretii au inceput sa danseze, spre disperarea vecinilor care au sunat la Politie. Vecinii mai curajosi s-au dus sa le spuna rromilor ca sunt deranjati de sunetul puternic al muzicii si al dedicatiilor fara numar, iar organizatorii le-au replicat ca ei au autorizatie de la Primarie, lucru neadevarat, dupa cum s-a

dovedit cand autoritatile au sosit la fata locului.

Pe strada Siret au sosit si politistii, carora nu le-a fost usor sa ajunga la petrecareti pentru ca zeci de oameni se adunasera intre blocuri sa vada circul.
"Era botezul unui copil, iar aceste persoane au hotarat sa chefuiasca in fata blocurilor, pe alee. Au adus boxe, o orchestra. Aveau supersonorizare, de ne-au terorizat cu manele si zgomot, plus dedicatiile care durau mai mult decat manelele!! Aveau chiar si persoane care dansau acolo intre blocuri, se unduiau mai rau ca alea la bara. Dadeau dedicatii pentru cumetri si strigau: Inca un milion! Inca un milion de la familia cutare! Erau fete imbracate ca la nunta, cu tocuri, care dansau, si au teritoriul de party cu mese intinse, mancare, bauturã, chiar in aleea dintre blocurile D5 si D6″, a spus Elena, o tanara care locuieste in zona, potrivit presei locale.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Am sunat la 112, insa politistii au intaziat 40 – 45 de minute. Din cate am inteles, atunci se facea schimbul de tura la politie. Muzica era data foarte tare si se auzea in tot cartierul”, a povestit o femeie. Reprezentantii Politiei spun insa ca au intervenit prompt, in urma apelului de urgenta. „Am ajuns imediat cum am fost sunati. O persoanã de 50 de ani a fost sanctionata pentru ca a organizat petrecerea in strada, sanctiunea fiind data la Legea 61/1991, privind tulburarea linistii si ordinii publice. Persoanele care petreceau nu aveau autorizatie pentru a ocupa cu acea manifestare domeniul public”, a precizat Bogdan Gheorghita, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui. Amenda pentru deranjarea ordinii publice este de la 200 la 1.000 de lei, dar oficialii IPJ au refuzat sa spuna suma cu care a fost sanctionat manelistul de pe strada Siret. Cert este ca, dupa plecarea echipajelor de politie, petrecerea s-a spart. La interventie au participat patru echipaje de Politie si jandarmi din Barlad.

sursa: vremeanoua.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si