Dupa o perioada incarcata, in care au trudit sa le aduca altora bucurie, bucatarii au sarbatorit si ei revelionul, in jurul unei mese imparatesti. Mancaruri alese, demne de un adevarat oaspat, au stat la mare cinste pe mesele chefilor.

Adunati din toata tara, maestrii in arta gastronomica s-au bucurat de platourile imbelsugate pe care ei le-au pregatit.

Pui intregi stropiti cu vin, novaci lungi de un metru pe pat de varza si ciolane tinute in bait si apoi in cupor au facut parte din meniul exclusivist al celor mai priceputi

chefi.

Cei 40 de bucatari au vrut ca ospatul lor sa fie unul memorabil. (21:46 poza telefon) Asa ca mancarea au pregatit-o dupa retete din toate zonele tarii.  Unele vin din vechime, altele din zilele noastre.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fiecare a venit cu cate un ingredient de acasa, cu cate un condiment, cu cate o bautura, pentru ca bufetul in spirit regal inseamna o aglomerare mare de preparate distinse si cu un look deosebit

Ospatul a fost organizat la un conac din Orlat. Revelionul bucatarilor s-a incheiat seara tarziu.

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si