Dupa o perioada incarcata, in care au trudit sa le aduca altora bucurie, bucatarii au sarbatorit si ei revelionul, in jurul unei mese imparatesti. Mancaruri alese, demne de un adevarat oaspat, au stat la mare cinste pe mesele chefilor.
Adunati din toata tara, maestrii in arta gastronomica s-au bucurat de platourile imbelsugate pe care ei le-au pregatit.
Pui intregi stropiti cu vin, novaci lungi de un metru pe pat de varza si ciolane tinute in bait si apoi in cupor au facut parte din meniul exclusivist al celor mai
Cei 40 de bucatari au vrut ca ospatul lor sa fie unul memorabil. (21:46 poza telefon) Asa ca mancarea au pregatit-o dupa retete din toate zonele tarii. Unele vin din vechime, altele din zilele noastre.
Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro
Fiecare a venit cu cate un ingredient de acasa, cu cate un condiment, cu cate o bautura, pentru ca bufetul in spirit regal inseamna o aglomerare mare de preparate distinse si cu un look deosebit